Menyang kontèn

Eparki Michurinsk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Eparki Michurinsk yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Michurinsk, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing taun 2012.[1]

Referensi[besut | besut sumber]