Menyang kontèn

Eparki Perm

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Greja ing Perm

Eparki Perm yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Perm, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing taun 1383.[1]

Referensi[besut | besut sumber]