Eparki Kaluga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Katedral ing Kaluga

Eparki Kaluga yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Kaluga, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing taun 1799.[1]

Referensi[besut | besut sumber]