Menyang kontèn

Eparki Novorossisk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Greja ing Novorossisk

Eparki Novorossisk yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Novorossisk, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing taun 1919.[1]

Referensi[besut | besut sumber]