Menyang kontèn

Eparki Buzuluk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Monasteri ing Buzuluk

Eparki Buzuluk yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Buzuluk, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing taun 2011.[1]

Referensi[besut | besut sumber]