Menyang kontèn

Eparki Melekess

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Katedral ing Melekess

Eparki Melekess yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Melekess, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing taun 2012.[1]

Referensi[besut | besut sumber]