Menyang kontèn

Eparki Vologda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Vologda dan Veliky Ustyug
Lokasi
Markas besarVologda
Informasi
DenominasiOrtodoks Wetan
Greja sui iurisGreja Ortodoks Ruslan
Didegaké1556
KagubernuranEparki
Situs web
vologda-mitropolia.ru

Kabiskopan Vologda lan Veliky Ustyug (Rusia: Вологодская и Великоустюжская епархия) yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan.

Riwayat[besut | besut sumber]

Sadurunge pangadegan kabiskopan Vologda, kawasan kulon lor saka wilayahe menika bagean saka kabiskopan Novgorod, lan bagean kidul lan wetane ana ing kabiskopan Rostov.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Вологодская епархия // Энциклопедический словарь Брокгауза и Ефрона: В 86 томах (82 т. и 4 доп.). — СПб., 1890—1907.