Menyang kontèn

Eparki Tara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Greja ing Tara

Eparki Tara yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Tara, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing taun 2012.[1]

Referensi[besut | besut sumber]