Menyang kontèn

Eparki Rubtsovsk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Greja ing Rubtsovsk

Eparki Rubtsovsk yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Rubtsovsk, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing taun 2015.[1]

Referensi[besut | besut sumber]