Menyang kontèn

Eparki Urzhum

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Greja ing Urzhum

Eparki Urzhum yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Urzhum, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing taun 2012.[1]

Referensi[besut | besut sumber]