Menyang kontèn

Eparki Volgodonsk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Katedral Volgodonsk

Eparki Volgodonsk yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Volgodonsk, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing taun 2011.[1]

Referensi[besut | besut sumber]