Menyang kontèn

Eparki Makhachkala

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Katedral ing Makhachkala

Eparki Makhachkala yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Makhachkala, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing taun 2012.[1]

Referensi[besut | besut sumber]