Menyang kontèn

Eparki Bryansk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Katedral Bryansk

Eparki Bryansk yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Bryansk, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing taun 1926.[1]

Referensi[besut | besut sumber]