Menyang kontèn

Eparki Petropavlovsk-Kamchatka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Greja ing Petropavlovsk-Kamchatka

Eparki Petropavlovsk-Kamchatka yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Petropavlovsk-Kamchatka, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing taun 1840.[1]

Referensi[besut | besut sumber]