Menyang kontèn

Eparki Vladimir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Eparki Vladimir
Lokasi
Markas besarVladimir
Informasi
DenominasiOrtodoks Wetan
Greja sui iurisGreja Ortodoks Ruslan
Didegaké1213
KagubernuranEparki
Situs web
www.eparh33.ru

Eparki Vladimir (Rusia: Владимирская и Суздальская епархия) yaiku eparki Gereja Ortodoks Ruslan sing terpusat ing Oblast Vladimir, Ruslan. Katedral utami saka eparki kasebut menika Katedral Maria Dimunggahke menyang Swarga ing Lapangan Katedral Vladimir.[1]

Referensi[besut | besut sumber]