Menyang kontèn

Eparki Khanty-Mansiysk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Greja ing Khanty-Mansiysk

Eparki Khanty-Mansiysk yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Khanty-Mansiysk, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing taun 2011.[1]

Referensi[besut | besut sumber]