Menyang kontèn

Eparki Kasimov

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Katedral ing Kasimov

Eparki Kasimov yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Kasimov, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing taun 2011.[1]

Referensi[besut | besut sumber]