Menyang kontèn

Eparki Rostov

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Katedral Rostov-on-Don.

Kabiskopan Rostov lan Novocherkassk (Rusia: Ростовская и Новочеркасская епархия) yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan. Kabiskopan kasebut menika bagean saka Kabiskopan Agung Don, didegake ing taun 2011 lan kalebu sajumlah paroki lan monasteri ing kawasan kulon kidul Rostov.[1]

Referensi[besut | besut sumber]