Menyang kontèn

Eparki Krasnoyarsk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Katedral ing Krasnoyarsk

Eparki Krasnoyarsk yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Krasnoyarsk, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing taun 1861.[1]

Referensi[besut | besut sumber]