Menyang kontèn

Eparki Kanash

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Greja ing Kanash

Eparki Kanash yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Kanash, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing 2012.[1]

Referensi[besut | besut sumber]