Menyang kontèn

Eparki Slavgorod

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Greja ing Slavgorod

Eparki Slavgorod yaiku eparki Greja Ortodoks Rusia sing ana ing Slavgorod, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing taun 2015.[1]

Referensi[besut | besut sumber]