Menyang kontèn

Eparki Khabarovsk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Greja ing Khabarovsk

Eparki Khabarovsk yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Khabarovsk, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing taun 1925.[1]

Referensi[besut | besut sumber]