Menyang kontèn

Eparki Barysh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Greja ing Eparki Barysh

Eparki Barysh yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Barysh, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing 26 Juli 2012. Eparki kasebut dipimpin dening Filaret (Końkow) sawise 28 Oktober 2012.[1]

Referensi[besut | besut sumber]