Menyang kontèn

Eparki Yakutsk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Greja ing Yakutsk

Eparki Yakutsk yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Yakutsk, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing taun 1869.[1]

Referensi[besut | besut sumber]