Menyang kontèn

Eparki Troitsk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Greja ing Troitsk

Eparki Troitsk yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Troitsk, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing taun 2012.[1]

Referensi[besut | besut sumber]