Menyang kontèn

Eparki Lyskovo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Greja ing Lyskovo

Eparki Lyskovo yaiku eparki Greja Ortodoks Ruslan sing ana ing Lyskovo, Federasi Ruslan. Eparki kasebut didegake ing taun 2012.[1]

Referensi[besut | besut sumber]