Khanty-Mansiysk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Lambang Khanty-Mansiysk

Khanty-Mansiysk (Rusia: Ха́нты-Манси́йск) wujud sawijining kutha ing Rusia. Kutha iki ana ing pérangan tengah nagara iku. Kutha iki duwé wiyar wewengkon 250,1 km² lan duwé gunggung sing ndunungi 71.829 jiwa (2002). Kepadhetan sing ndunungi ya iku 287 jiwa/km².

Kutha iki wujud pusat administrasi Khantia-Mansia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]