Dirk Kuijt

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Dirk Kuyt
Dirk Kuijt.JPG
Kuyt ing Jerman nalika main ing Piala Donya 2006
Informasi pribadi
Jeneng pepak Dirk Kuijt
Tanggal lair 22 Juli 1980 (umur 34)
Papan lair Katwijk aan Zee, Walanda
Dhuwur 1.84 m (6 ft 0 in)
Posisi pamain Right Winger, Centre Forward
Informasi klub
Klub saiki Liverpool
Nomer 18
Karir remaja
1985–1998 Quick Boys
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
1998–2003
2003–2006
2006–
FC Utrecht
Feyenoord
Liverpool
160 (51)
101 (71)
0208 (51)
Tim nasional
2004– Walanda 040 0(8)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 25 Mei, 2008.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 13 Juni, 2008


Dirk Kuyt, sacara resmi diéja Dirk Kuijt, (lair 22 Juli 1980, ing Katwijk aan Zee) kuwi pamain bal-balan profesional Walanda, sing anyar iki main ing klub Inggris Liverpool FC. Dhèwèké biasa main minangka striker (panyerang) ananging saiki kerep dipasang minangka gelandhang.

Pranala njaba[sunting | Sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:




 
Tim nasional bal-balan Walanda Euro 2008
Gendéra Walanda

1 Van der Sar · 2 Ooijer · 3 Heitinga · 4 Mathijsen · 5 Van Bronckhorst · 6 De Zeeuw · 7 Van Persie · 8 Engelaar · 9 Van Nistelrooy · 10 Sneijder · 11 Robben · 12 Melchiot · 13 Timmer · 14 Bouma · 15 De Cler · 16 Stekelenburg · 17 De Jong · 18 Kuyt · 19 Huntelaar · 20 Afellay · 21 Boulahrouz · 22 Vennegoor of Hesselink · 23 Van der Vaart · Coach: Van Basten

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dirk_Kuijt&oldid=814807"