Dirk Kuijt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dirk Kuyt
Dirk Kuijt.JPG
Kuyt ing Jerman nalika main ing Piala Donya 2006
Katerangan priangga
Jeneng dawa Dirk Kuijt
Dhuwur 184 m (603 ft 8.1 in)
Posisi main Right Winger, Centre Forward
Katerangan klub
Tim saiki
Liverpool
Angka 18
Karir nom
1985–1998 Quick Boys
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1998–2003
2003–2006
2006–
FC Utrecht
Feyenoord
Liverpool
160 (51)
101 (71)
0208 (51)
Tim nasioanl
2004– Walanda 040 0(8)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 25 Mei, 2008.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 13 Juni, 2008

Dirk Kuyt, sacara resmi diéja Dirk Kuijt, (lair 22 Juli 1980, ing Katwijk aan Zee) iku pamain bal-balan profesional Walanda, sing anyar iki main ing klub Inggris Liverpool FC. Dhèwèké biasa main minangka striker (panyerang) ananging saiki kerep dipasang minangka gelandhang.

Pranala njaba[besut | besut sumber]




 
Tim nasional bal-balan Walanda Euro 2008
Gendéra Walanda

1 Van der Sar · 2 Ooijer · 3 Heitinga · 4 Mathijsen · 5 Van Bronckhorst · 6 De Zeeuw · 7 Van Persie · 8 Engelaar · 9 Van Nistelrooy · 10 Sneijder · 11 Robben · 12 Melchiot · 13 Timmer · 14 Bouma · 15 De Cler · 16 Stekelenburg · 17 De Jong · 18 Kuyt · 19 Huntelaar · 20 Afellay · 21 Boulahrouz · 22 Vennegoor of Hesselink · 23 Van der Vaart · Coach: Van Basten

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dirk_Kuijt&oldid=1094522"