Henk Timmer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Henk Timmer
Henk Timmer
Katerangan priangga
Jeneng dawa Henk Timmer
Dhuwur 188 cm (6 ft 2 in)
Posisi main goalkeeper
Katerangan klub
Tim saiki
Feyenoord
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1989-00
2000-01
2001-02
2002-03
2003-
FC Zwolle
AZ Alkmaar
Feyenoord (pinjam)
Ajax Amsterdam (pinjam)
AZ Alkmaar
Feyenoord
285 (0)
30 (0)
2 (0)
1 (0)
100 (0)
Tim nasioanl
2005- Walanda 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 26 June 2006.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 26 June 2006

Henk Timmer iku pamain bal-balan Walanda.


 
Tim nasional bal-balan Walanda Euro 2008
Gendéra Walanda

1 Van der Sar · 2 Ooijer · 3 Heitinga · 4 Mathijsen · 5 Van Bronckhorst · 6 De Zeeuw · 7 Van Persie · 8 Engelaar · 9 Van Nistelrooy · 10 Sneijder · 11 Robben · 12 Melchiot · 13 Timmer · 14 Bouma · 15 De Cler · 16 Stekelenburg · 17 De Jong · 18 Kuyt · 19 Huntelaar · 20 Afellay · 21 Boulahrouz · 22 Vennegoor of Hesselink · 23 Van der Vaart · Coach: Van Basten

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Henk_Timmer&oldid=1100112"