Klaas-Jan Huntelaar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Klaas-Jan Huntelaar
Klaas Jan Huntelaar 2.jpg
Katerangan priangga
Dhuwur 186 m (610 ft 2.8 in)
Posisi main Panyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Schalke 04
Angka 25
Karir nom
1988—1994 VV H. en K.
1994—2000 De Graafschap
2000—2002 PSV Eindhoven
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2002—2004 PSV 1 (0)
2003 De Graafschap (pinjaman) 9 (0)
2003—2004 AGOVV (pinjaman) 35 (26)
2004—2006 Heerenveen 46 (33)
2006—2009 Ajax 92 (76)
2009 Real Madrid 20 (8)
2009—2010 Milan 25 (7)
2010—kini Schalke 04 27 (12)
Tim nasioanl
2004—2006 U-21 Walanda 20 (18)
2006—kini Walanda 46 (28)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 10 September 2011, 23.00 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 9 September 2011, 22.00 (UTC)

Klaas-Jan Huntelaar (lair ing Drempt, Walanda, 12 Agustus 1983; umur 33 taun) iku pamain bal-balan saka Walanda kang main minangka dadai panyerang ing klub AC Milan lan panjenengané uga main ing Tim Nasional Walanda.

Panjenengané jeneng parapan ya iku "The Hunter", kang nduwèni arti pemburu, karana nduwèni kaahlian ing ngolah bal ing laladan kotak penalti musuh, utawa asring kasebut déning parapan jeneng (Huntelaar dadi Hunter).

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 
Tim nasional bal-balan Walanda Euro 2008
Gendéra Walanda

1 Van der Sar · 2 Ooijer · 3 Heitinga · 4 Mathijsen · 5 Van Bronckhorst · 6 De Zeeuw · 7 Van Persie · 8 Engelaar · 9 Van Nistelrooy · 10 Sneijder · 11 Robben · 12 Melchiot · 13 Timmer · 14 Bouma · 15 De Cler · 16 Stekelenburg · 17 De Jong · 18 Kuyt · 19 Huntelaar · 20 Afellay · 21 Boulahrouz · 22 Vennegoor of Hesselink · 23 Van der Vaart · Coach: Van Basten