Klaas-Jan Huntelaar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Klaas-Jan Huntelaar
Klaas Jan Huntelaar 2.jpg
Katerangan priangga
Dhuwur 1.86 m (6 ft 1 in)
Posisi main Panyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Schalke 04
Angka 25
Karir nom
1988—1994 VV H. en K.
1994—2000 De Graafschap
2000—2002 PSV Eindhoven
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2002—2004 PSV 1 (0)
2003De Graafschap (pinjaman) 9 (0)
2003—2004AGOVV (pinjaman) 35 (26)
2004—2006 Heerenveen 46 (33)
2006—2009 Ajax 92 (76)
2009 Real Madrid 20 (8)
2009—2010 Milan 25 (7)
2010—kini Schalke 04 27 (12)
Tim nasional
2004—2006 U-21 Nèderlan 20 (18)
2006—kini Nèderlan 46 (28)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 10 September 2011, 23.00 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 9 September 2011, 22.00 (UTC)

Klaas-Jan Huntelaar (lair ing Drempt, Nèderlan, 12 Agustus 1983; umur 35 taun) iku juru main bal-balan saka Walanda kang main minangka dadai panyerang ing klub AC Milan lan panjenengané uga main ing Tim Nasional Walanda.

Panjenengané jeneng parapan ya iku "The Hunter", kang duwé arti pemburu, amarga duwé kaahlian ing ngolah bal ing laladan kotak penalti musuh, utawa sok diarani déning parapan jeneng (Huntelaar dadi Hunter).

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Tim nasional Euro 2008 Nèderlan