Chişinău

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Chişinău
Flagge-Chisinau-01-10.png
Lambang Chişinău
Moldadm C.png
Lokasi Chişinău
Katrangan cekak
Jembar: 120 km² lan ing tlatah métropolitan 635 km²
Pedunung: 664.700 jiwa (aglomerasi: 789.500 jiwa)
Situs wèb resmi: www.chisinau.md
Pulitik
Walikutha: Dorin Chirtoaca

Chişinău (pocapan Rumania: [kiʃiˈnəw]) utawa Kishinev (sadurungé taun 1991), (Rusia: Кишинёв, Kishinyov, Ukraina: Кишинів, Kyshyniv), iku ibu kutha lan munisipalitas gedhé dhéwé ing Moldova. Kutha sing dumunung ing pinggir Kali Bîc iki nduwé pedunung 664.700 jiwa kanggo kuthané dhéwé lan munisipalitas Chişinău nduwé pedunung 789.500 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Chişinău&oldid=830062"