Wesley Sneijder

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wesley Sneijder
Wesley Sneijder.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Wesley Sneijder
Dhuwur 170 m (557 ft 8.9 in)
Posisi main Attacking Midfielder, Winger,
Katerangan klub
Tim saiki
Real Madrid
Angka 23
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2002–2007
2007–
Ajax
Real Madrid
126 0(43)
030 0(9)
Tim nasioanl
2003– Netherlands 047 0(11)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 2008-05-18.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 2008-06-13

Wesley Sneijder (Ngenani wuni iki pronunciation ) (lair 9 Juni, 1984) iku pamain bal-balan saka tim nasional Walanda. Sneijder main ing klub Ajax (2002–2007) lan saiki main ing Real Madrid (2007–saiki).

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 
Tim nasional bal-balan Walanda Euro 2008
Gendéra Walanda

1 Van der Sar · 2 Ooijer · 3 Heitinga · 4 Mathijsen · 5 Van Bronckhorst · 6 De Zeeuw · 7 Van Persie · 8 Engelaar · 9 Van Nistelrooy · 10 Sneijder · 11 Robben · 12 Melchiot · 13 Timmer · 14 Bouma · 15 De Cler · 16 Stekelenburg · 17 De Jong · 18 Kuyt · 19 Huntelaar · 20 Afellay · 21 Boulahrouz · 22 Vennegoor of Hesselink · 23 Van der Vaart · Coach: Van Basten


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wesley_Sneijder&oldid=1094610"