Wesley Sneijder

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wesley Sneijder
Wesley Sneijder.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Wesley Sneijder
Dhuwur 1.70 m (5 ft 7 in)
Posisi main Attacking Midfielder, Winger,
Katerangan klub
Tim saiki
Real Madrid
Angka 23
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2002–2007
2007–
Ajax
Real Madrid
126 0(43)
030 0(9)
Tim nasioanl
2003– Netherlands 047 0(11)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 2008-05-18.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 2008-06-13

Wesley Sneijder (Ngenani wuni iki pronunciation ) (lair 9 Juni, 1984) iku pamain bal-balan saka tim nasional Walanda. Sneijder main ing klub Ajax (2002–2007) lan saiki main ing Real Madrid (2007–saiki).

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Tim nasional Euro 2008 Nèderlan Cithakan:Skuat PD2010 Nèderlan