Gregory van der Wiel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gregory van der Wiel
Gregory van der Wiel 20120609.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Gregory Kurtley van der Wiel[1]
Dhuwur 1.83 m (6 ft 0 in)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Paris Saint-Germain
Angka 23
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2007–2012 Ajax 130 (12)
2012– Paris Saint-Germain 1 (0)
Tim nasional
2009– Walanda 35 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 15 Mèi 2011.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 1 Mèi 2011

Gregory Kurtley van der Wiel (lair ing Amsterdam, 3 Fèbruari 1988; umur 31 taun) ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Walanda kang main kanggo klub Paris Saint-Germain ing posisi bèk.[2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "List of Players" (PDF). FIFA. Dijupuk 2010-06-16. 
  2. "Ajax - Gabri bezorgt Ajax Johan Cruijff Schaal" (ing basa Walanda). Ajax.nl. 2007-08-11. Dijupuk 2010-06-06. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]