Gregory van der Wiel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gregory van der Wiel
Gregory-van-der-Wiel3.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Gregory Kurtley van der Wiel[1]
Dhuwur 1.83 m (6 ft 0 in)
Posisi main Bèg
Katerangan klub
Tim saiki
Paris Saint-Germain
Angka 23
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2007–2012 Ajax 130 (12)
2012–2016 Paris Saint-Germain 89 (4)
Tim nasional
2009– Walanda 35 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 15 Mèi 2011.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 1 Mèi 2011

Gregory Kurtley van der Wiel (lair ing Amsterdam, 3 Fèbruari 1988; umur 31 taun) ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Walanda kang main kanggo klub Paris Saint-Germain ing posisi bèg.[2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "List of Players" (PDF). FIFA. Dijupuk 2010-06-16. 
  2. "Ajax - Gabri bezorgt Ajax Johan Cruijff Schaal" (ing basa Walanda). Ajax.nl. 2007-08-11. Dijupuk 2010-06-06. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]