André Ooijer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
André Ooijer
Ooijer Oranje.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa André Antonius Maria Ooijer
Dhuwur 1.84 m (6 ft 12 in)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Ajax Amsterdam
Angka 13
Karir nom
1979–19??
19??–1986
1986–1994
SDW
SDZ
Ajax Amsterdam
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1994–1995
1995–1997
1997–2006
2006–2009
2009–2010
2010-
FC Volendam
Roda JC
PSV Eindhoven
Blackburn Rovers
PSV Eindhoven
Ajax Amsterdam
032 0(4)
075 0(9)
192 (19)
079 0(2)
000 0(0)
Tim nasioanl
1998– Nèderlan 051 0(3)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 00:46, 3 Mei 2009 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 23:09, 10 Juni 2009 (UTC)

André Ooijer iku sawijining pamain bal-balan Walanda. André Antonius Maria Ooijer (Pocapan ing basa Walanda: [ˈoːi.jər]; (lair ing Amsterdam, Nèderlan, 11 Juli 1974; umur 43 taun) ya iku pamain bal-balan saka tim tim nasional bal-balan Walanda) kang duwé dedeg awak 184 cm uga main kanggo PSV Eindhoven. Panjenengane uha mbela tim Walanda ing Piala Donya 1998 lan Piala Donya 2006.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Tim nasional Euro 2008 Nèderlan