André Ooijer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
André Ooijer
Ooijer Oranje.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa André Antonius Maria Ooijer
Dhuwur 184 m (603 ft 8.1 in)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Ajax Amsterdam
Angka 13
Karir nom
1979–19??
19??–1986
1986–1994
SDW
SDZ
Ajax Amsterdam
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1994–1995
1995–1997
1997–2006
2006–2009
2009–2010
2010-
FC Volendam
Roda JC
PSV Eindhoven
Blackburn Rovers
PSV Eindhoven
Ajax Amsterdam
032 0(4)
075 0(9)
192 (19)
079 0(2)
000 0(0)
Tim nasioanl
1998– Walanda 051 0(3)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 00:46, 3 Mei 2009 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 23:09, 10 Juni 2009 (UTC)

André Ooijer iku sawijining pamain bal-balan Walanda. André Antonius Maria Ooijer (Pocapan ing basa Walanda: [ˈoːi.jər]; (lair ing Amsterdam, Walanda, 11 Juli 1974; umur 42 taun) ya iku pamain bal-balan saka tim tim nasional bal-balan Walanda) kang nduwèni dedeg awak 184 cm uga main kanggo PSV Eindhoven. Panjenengane uha mbela tim Walanda ing Piala Donya 1998 lan Piala Donya 2006.

Pranala njaba[besut | besut sumber]




 
Tim nasional bal-balan Walanda Euro 2008
Gendéra Walanda

1 Van der Sar · 2 Ooijer · 3 Heitinga · 4 Mathijsen · 5 Van Bronckhorst · 6 De Zeeuw · 7 Van Persie · 8 Engelaar · 9 Van Nistelrooy · 10 Sneijder · 11 Robben · 12 Melchiot · 13 Timmer · 14 Bouma · 15 De Cler · 16 Stekelenburg · 17 De Jong · 18 Kuyt · 19 Huntelaar · 20 Afellay · 21 Boulahrouz · 22 Vennegoor of Hesselink · 23 Van der Vaart · Coach: Van Basten


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=André_Ooijer&oldid=1100256"