Nigel de Jong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Nigel de Jong
Nigel de Jong
Katerangan priangga
Jeneng dawa Nigel de Jong
Dhuwur 174 m (570 ft 10.4 in)[1]
Posisi main Gelandang tahan
Katerangan klub
Tim saiki
Manchester City
Angka 34
Karir nom
1993–2001 Ajax
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2002–2006 Ajax 96 (8)
2006–2009 Hamburger SV 66 (2)
2009– Manchester City 82 (1)
Tim nasioanl
2004– Walanda 54 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 30 Mei 2011.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 9 Juni 2011

Nigel de Jong (lair ing Amsterdam, Walanda, 10 Sèptèmber 1984; umur 32 taun) iku pamain bal-balan saka Walanda. Kang kang main ing Manchester City ing Liga Utama Inggris uga main ing Walanda. de Jong pamain bal-balan kalahiran Walanda kang nduwèni katurunan saka Suriname.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ "Premier League Player Profile". Premier League. Dijupuk 19 April 2011. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]



 
Tim nasional bal-balan Walanda Euro 2008
Gendéra Walanda

1 Van der Sar · 2 Ooijer · 3 Heitinga · 4 Mathijsen · 5 Van Bronckhorst · 6 De Zeeuw · 7 Van Persie · 8 Engelaar · 9 Van Nistelrooy · 10 Sneijder · 11 Robben · 12 Melchiot · 13 Timmer · 14 Bouma · 15 De Cler · 16 Stekelenburg · 17 De Jong · 18 Kuyt · 19 Huntelaar · 20 Afellay · 21 Boulahrouz · 22 Vennegoor of Hesselink · 23 Van der Vaart · Coach: Van Basten


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nigel_de_Jong&oldid=1094608"