Nigel de Jong

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Nigel de Jong
Nigel de Jong
Informasi pribadi
Jeneng pepak Nigel de Jong
Tanggal lair 30 Nopèmber 1984 (umur 31)
Papan lair Amsterdam, Walanda
Dhuwur 1.74 m (5 ft 9 in)[1]
Posisi pamain Gelandang tahan
Informasi klub
Klub saiki Manchester City
Nomer 34
Karir remaja
1993–2001 Ajax
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2002–2006 Ajax 96 (8)
2006–2009 Hamburger SV 66 (2)
2009– Manchester City 82 (1)
Tim nasional
2004– Walanda 54 (1)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 30 Mei 2011.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 9 Juni 2011


Nigel de Jong (lair ing Amsterdam, Walanda, 10 September 1984; umur 31 taun) iku pamain bal-balan saka Walanda. Kang kang main ing Manchester City ing Liga Utama Inggris uga main ing Walanda. de Jong pamain bal-balan kalahiran Walanda kang nduwèni katurunan saka Suriname.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ "Premier League Player Profile". Premier League. Retrieved 19 April 2011. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Nigel de Jong ing Wikimedia Commons.



 
Tim nasional bal-balan Walanda Euro 2008
Gendéra Walanda

1 Van der Sar · 2 Ooijer · 3 Heitinga · 4 Mathijsen · 5 Van Bronckhorst · 6 De Zeeuw · 7 Van Persie · 8 Engelaar · 9 Van Nistelrooy · 10 Sneijder · 11 Robben · 12 Melchiot · 13 Timmer · 14 Bouma · 15 De Cler · 16 Stekelenburg · 17 De Jong · 18 Kuyt · 19 Huntelaar · 20 Afellay · 21 Boulahrouz · 22 Vennegoor of Hesselink · 23 Van der Vaart · Coach: Van Basten


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nigel_de_Jong&oldid=1048833"