Nigel de Jong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Nigel de Jong
Nigel de Jong
Katerangan priangga
Jeneng dawa Nigel de Jong
Dhuwur 1.74 m (5 ft 8 12 in)[1]
Posisi main Gelandang tahan
Katerangan klub
Tim saiki
Manchester City
Angka 34
Karir nom
1993–2001 Ajax
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2002–2006 Ajax 96 (8)
2006–2009 Hamburger SV 66 (2)
2009– Manchester City 82 (1)
Tim nasioanl
2004– Nèderlan 54 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 30 Mei 2011.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 9 Juni 2011

Nigel de Jong (lair ing Amsterdam, Nèderlan, 10 Sèptèmber 1984; umur 32 taun) iku pamain bal-balan saka Walanda. Kang kang main ing Manchester City ing Liga Utama Inggris uga main ing Nèderlan. de Jong pamain bal-balan kalahiran Walanda kang duwé katurunan saka Suriname.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ "Premier League Player Profile". Premier League. Dijupuk 19 April 2011. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat PD2010 Nèderlan

Cithakan:Tim nasional Euro 2008 Nèderlan