Nigel de Jong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Nigel de Jong
Nigel de Jong
Katerangan priangga
Jeneng dawa Nigel de Jong
Dhuwur 1.74 m (5 ft 8 12 in)[1]
Posisi main Gelandang tahan
Katerangan klub
Tim saiki
Manchester City
Angka 34
Karir nom
1993–2001 Ajax
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2002–2006 Ajax 96 (8)
2006–2009 Hamburger SV 66 (2)
2009– Manchester City 82 (1)
Tim nasional
2004– Nèderlan 54 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 30 Mèi 2011.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 9 Juni 2011

Nigel de Jong (lair ing Amsterdam, Nèderlan, 10 Sèptèmber 1984; umur 33 taun) iku juru main bal-balan saka Walanda. Kang kang main ing Manchester City ing Liga Utama Inggris uga main ing Nèderlan. de Jong juru main bal-balan kalahiran Walanda kang duwé katurunan saka Suriname.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ "Premier League Player Profile". Premier League. Dijupuk 19 April 2011. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat PD2010 Nèderlan

Cithakan:Tim nasional Euro 2008 Nèderlan