Gavin Bazunu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gavin Bazunu
Katerangan priangga
Jeneng dawa Gavin Okeroghene Bazunu[1]
Tanggal lair (2002-02-20) 20 Fèbruari 2002 (umur 20)[2]
Papan lair Dublin, Irlandia
Dhuwur 1.89 m (6 ft 2 in)[2]
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Rochdale
(nyileh soko Manchester City)
Angka 1
Karir nom
Shamrock Rovers
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2018 Shamrock Rovers 4 (0)
2019– Manchester City 0 (0)
2020–Rochdale (nyileh) 10 (0)
Tim nasional
Republik Irlandia U-17
Republik Irlandia U-21

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21:34, 3 November 2020 (UTC).


Gavin Okeroghene Bazunu (lair 20 Februari 2002) yaiku pemain bal-balan profesional Irlandia sing main dadi Kiper kanggo Rochdale.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Rochdale" (PDF). English Football League. p. 59. Dibukak ing 25 September 2020.
  2. a b "Republic of Ireland - G. Bazunu - Profile with news, career statistics and history - Soccerway". int.soccerway.com.