Kyle Walker

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kyle Walker
Kyle Walker.jpg
Kyle Walker ing Tim Nasional Inggris
Katerangan priangga
Jeneng dawa Kyle Andrew Walker[1]
Tanggal lair (1990-05-28) 28 Mèi 1990 (umur 30)
Papan lair Sheffield, Inggris
Dhuwur 1.78 m (5 ft 10 in)
Posisi main Bèg Kanan
Katerangan klub
Tim saiki
Manchester City
Angka 28
Karir nom
1997–2008 Sheffield United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2008–2009 Sheffield United 2 (0)
2008Northampton Town (silihan) 9 (0)
2009– Tottenham Hotspur 32 (1)
2009–2010Sheffield United (silihan) 26 (0)
2010–2011Queens Park Rangers (silihan) 20 (0)
2011Aston Villa (silihan) 15 (1)
2017–saiki Manchester City F.C.
Tim nasional
2009–2010 Inggris U-19 7 (0)
2010–2011 Inggris U-21 7 (0)
2011– Inggris 3 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 11 Fèbruari 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 23.30. 15 Agustus 2012 (UTC)

Kyle Andrew Walker (lair 28 Mèi 1990; umur 30 taun) ya iku juru main bal-balan warga nagara Inggris sing main kanggo klub Tottenham Hotspur ing posisi bèg tengen.[2].

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Premier League clubs submit squad lists". premierleague.com (Premier League). 2010-09-01. Dijupuk 2010-09-01. 
  2. "Spurs capture Naughton and Walker". bbc.co.uk. 2009-07-22. Dijupuk 2009-07-22. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]