Kyle Walker

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kyle Walker
Kyle Walker.jpg
Kyle Walker ing Tim Nasional Inggris
Katerangan priangga
Jeneng dawa Kyle Andrew Walker[1]
Tanggal lair (1990-05-28) 28 Mèi 1990 (umur 30)
Papan lair Sheffield,  Inggris
Dhuwur 1.78 m (5 ft 10 in)
Posisi main Bèg Kanan
Katerangan klub
Tim saiki
Manchester City
Angka 28
Karir nom
1997–2008 Sheffield United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2008–2009 Sheffield United 2 (0)
2008Northampton Town (silihan) 9 (0)
2009– Tottenham Hotspur 32 (1)
2009–2010Sheffield United (silihan) 26 (0)
2010–2011Queens Park Rangers (silihan) 20 (0)
2011Aston Villa (silihan) 15 (1)
2017–saiki Manchester City F.C.
Tim nasional
2009–2010 Inggris U-19 7 (0)
2010–2011 Inggris U-21 7 (0)
2011–saiki Inggris 3 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 11 Fèbruari 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 11:45 02 Sèptèmber 2020 (UTC)

Kyle Andrew Walker (lair 28 Mèi 1990; umur 30 taun) ya iku juru main bal-balan warga nagara Inggris sing main kanggo klub Tottenham Hotspur ing posisi bèg tengen.[2].

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Premier League clubs submit squad lists". premierleague.com. Premier League. 2010-09-01. Retrieved 2010-09-01.
  2. "Spurs capture Naughton and Walker". bbc.co.uk. 2009-07-22. Retrieved 2009-07-22.

Pranala njaba[besut | besut sumber]