Kyle Walker

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kyle Walker
Kyle Walker Spurs USA tour 2010.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Kyle Andrew Walker[1]
Tanggal lair (1990-05-28) 28 Mèi 1990 (umur 26)
Papan lair Sheffield, Inggris
Dhuwur 178 m (583 ft 11.9 in)
Posisi main Bek Kanan
Katerangan klub
Tim saiki
Tottenham Hotspur
Angka 28
Karir nom
1997–2008 Sheffield United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2008–2009 Sheffield United 2 (0)
2008 Northampton Town (silihan) 9 (0)
2009– Tottenham Hotspur 32 (1)
2009–2010 Sheffield United (silihan) 26 (0)
2010–2011 Queens Park Rangers (silihan) 20 (0)
2011 Aston Villa (silihan) 15 (1)
Tim nasioanl
2009–2010 Inggris U-19 7 (0)
2010–2011 Inggris U-21 7 (0)
2011– Inggris 3 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 11 Februari 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 23.30. 15 Agustus 2012 (UTC)

Kyle Andrew Walker (lair 28 Mèi 1990; umur 26 taun) ya iku pemain bal-balan warga nagara Inggris sing main kanggo klub Tottenham Hotspur ing posisi bèk tengen.[2].

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Premier League clubs submit squad lists". premierleague.com (Premier League). 2010-09-01. Dijupuk 2010-09-01. 
  2. ^ "Spurs capture Naughton and Walker". bbc.co.uk. 2009-07-22. Dijupuk 2009-07-22. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kyle_Walker&oldid=1085761"