Steven Gerrard

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Steven Gerrard
Gerrard, main wonten ing Liverpool
Katerangan priangga
Jeneng dawa Steven George Gerrard
Dhuwur 188 cm (6 ft 2.0 in)
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Liverpool
Angka 8
Karir nom
1987–1997 Liverpool F.C.
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1997– Liverpool 302 (55)
Tim nasioanl

2000–
Inggris
Inggris
4 (1)
67 (13)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 30 Juni, 2007.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 19 Agustus, 2008
Steven Gerrard.

Steven George Gerrard (lair ing Whiston, Inggris, 30 Mèi 1980; umur 36 taun) inggih punika salah satunggalipun pemain bal-balan saking Inggris. Piyantunipun langkung inggil inggih punika 188 cm. Gerrard ingkang biasa dipun aturi Stevie G main ing klub Liverpool wiwit taun 1997.[1]

Gelar[besut | besut sumber]

Sareng Liverpool

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Steven_Gerrard&oldid=1100529"