Steven Gerrard

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Steven Gerrard
Gerrard, main wonten ing Liverpool
Informasi pribadi
Jeneng pepak Steven George Gerrard
Tanggal lair (1980-05-30) Mèi 30, 1980 (age 36)
Papan lair Whiston, Inggris
Posisi pamain Gelandhang
Informasi klub
Klub saiki Liverpool
Nomer 8
Karir remaja
1987–1997 Liverpool F.C.
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
1997– Liverpool 302 (55)
Tim nasional

2000–
Inggris
Inggris
4 (1)
67 (13)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 30 Juni, 2007.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 19 Agustus, 2008


Steven Gerrard.

Steven George Gerrard (lair ing Whiston, Inggris, 30 Mei 1980; umur 36 taun) inggih punika salah satunggalipun pemain bal-balan saking Inggris. Piyantunipun langkung inggil inggih punika 188 cm. Gerrard ingkang biasa dipun aturi Stevie G main ing klub Liverpool wiwit taun 1997.[1]

Gelar[besut | besut sumber]

Sareng Liverpool

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Steven_Gerrard&oldid=978729"