Steven Gerrard

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Steven Gerrard
Gerrard, main wonten ing Liverpool
Katerangan priangga
Jeneng dawa Steven George Gerrard
Dhuwur 188 cm (6 ft 2 in)
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Liverpool
Angka 8
Karir nom
1987–1997 Liverpool F.C.
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1997– Liverpool 302 (55)
Tim nasioanl

2000–
Inggris
Inggris
4 (1)
67 (13)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 30 Juni, 2007.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 19 Agustus, 2008
Steven Gerrard.

Steven George Gerrard (lair ing Whiston, Inggris, 30 Mèi 1980; umur 37 taun) inggih punika salah satunggalipun pemain bal-balan saking Inggris. Piyantunipun langkung inggil inggih punika 188 cm. Gerrard ingkang biasa dipunaturi Stevie G main ing klub Liverpool wiwit taun 1997.[1]

Gelar[besut | besut sumber]

Sareng Liverpool

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]