Michael Dawson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Michael Dawson
Michael dawson.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Michael Richard Dawson[1]
Dhuwur 1.90 m (6 ft 3 in)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Tottenham Hotspur
Angka 20
Karir nom
1997–2001 Nottingham Forest
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2001–2005 Nottingham Forest 84 (7)
2005– Tottenham Hotspur 172 (6)
Tim nasional
2003–2005 Inggris U21 13 (0)
2006–2007 Inggris B 2 (0)
2010– Inggris 4 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 23:00, 10 September 2011 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 22:00, 9 September 2011 (UTC)

Michael Dawson (lair ing Northallerton, Inggris, 18 Novèmber 1983; umur 35 taun) ya iku juru main bal-balan Inggris sing posisiné minangka bèk. Saiki panjenengané main kanggo Tottenham Hotspur ing Liga Primer Inggris lan kanggo Inggris.

Karir[besut | besut sumber]

Klub[besut | besut sumber]

Michael Dawson naté main kanggo Nottingham Forest, sadurungé saiki mbéla Tottenham Hotspur.

Internasional[besut | besut sumber]

Michael Dawson wés main kanggo Inggris, B Inggris, lan Inggris. Panjenengané mèlu mbéla Inggris ing Piala Donya FIFA 2010.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. a b Hugman, Barry J. (2005). The PFA Premier & Football League Players' Records 1946-2005. Queen Anne Press. k. 165. ISBN 1852916656. 
  2. "Player Details: Season 2008-2009". SoccerFactsUK. Dijupuk 2010-06-04. 


Pranala njaba[besut | besut sumber]