Ashley Cole

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ashley Cole
Ashley cole.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Ashley Cole
Dhuwur 176 m (577 ft 5.1 in)[1]
Posisi main Bek Kiri
Katerangan klub
Tim saiki
Chelsea
Angka 3
Karir nom
1997–1998 Arsenal
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1998–2006 Arsenal 156 (8)
1999–2000 Crystal Palace (pinjaman) 14 (1)
2006– Chelsea 181 (6)
Tim nasioanl
1999 Inggris U20 2 (0)
2002 Inggris U21 5 (1)
2001– Inggris 93 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 15.30, 29 April 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 08.00, 12 November 2011 (UTC)

Ashley Cole ya iku sawijining pamain bal-balan profesional kang asale saka Inggris.[2] Dhèwèké lair tanggal tanggal 20 Desember 1980 ing Stepney, London, Inggris. Saikine dhèwèké minangka salah siji punggawa saka klub Chelsea lan main ing bek kiwa. Saliyane iku, dhèwèké uga kalebu pamain ing skuad timnas Inggris.

Karir Junior[besut | besut sumber]

  • 1997–1998 : Arsenal

Karir Senior[besut | besut sumber]

  • 1998–2006 : Arsenal
  • 1999–2000 : Crystal Palace (Dipinjamkan)
  • 2006–xxxx : Chelsea

Karir Timna[besut | besut sumber]

  • 1999 : England U20
  • 2002 : England U21
  • 2001–xxxx : England

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ "Player Profile – Ashley Cole". Premier League. Dijupuk 3 Desember 2011.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  2. ^ (id) bola.net diundhuh tanggal 21 Mei 2012

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ashley_Cole&oldid=1086583"