Owen Hargreaves

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Owen Hargreaves
O Hargreaves.jpg
Hargreaves wektu main kanggo Manchester United taun 2008
Katerangan priangga
Jeneng dawa Owen Lee Hargreaves
Tanggal lair (1981-01-20) 20 Januari 1981 (umur 37)
Papan lair Calgary, Alberta, Canada
Dhuwur 1.80 m (5 ft 11 in)[1][2]
Posisi main Midfielder
Karir nom
1994–1997 Calgary Foothills FC
1997–1999 Bayern Munich
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1999–2001 Bayern Munich II 26 (6)
2000–2007 Bayern Munich 145 (5)
2007–2011 Manchester United 27 (2)
2011–2012 Manchester City 1 (0)
Gunggung 202 (14)
Tim nasional
1998 Wales U19 3 (0)
2000–2001 England U21 3 (0)
2006 England B 1 (0)
2001–2008 England 42 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


Owen Lee Hargreaves (lair ing Calgary, Alberta, Kanada, 20 Januari 1981; umur 37 taun) ya iku salah sijiné juru main bal-balan profèsional teka Inggris. Piyambaké tau main kanggo tim Bayern Munich, Manchester United lan Manchester City. Pamain iki wis main ndhik 199 tetandhingan lan bisa gawé 13 gol sajeroning tetandhingan iku mau.

Penghargian[besut | besut sumber]

Bayern Munich

Manchester United

Individual

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ "Owen Hargreaves". Manchester United. Dijupuk 16 June 2011. 
  2. ^ "Player Profile: Owen Hargreaves". Premier League. Dijupuk 16 June 2011. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]