Ben Chilwell

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ben Chilwell
France - England U19, 20150331 14.JPG
Chilwell main ing timnas England U19 taun 2015
Katerangan priangga
Jeneng dawa Benjamin James Chilwell[1]
Tanggal lair (1996-12-21) 21 Dhésèmber 1996 (umur 22)[2]
Papan lair Milton Keynes, Inggris
Dhuwur 5 ft 10 in (1.78 m)[3]
Posisi main bék
Katerangan klub
Tim saiki
Leicester City
Angka 3
Karir nom
2010–2015 Leicester City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2015– Leicester City 26 (1)
2015–2016Huddersfield Town (silihan) 8 (0)
Tim nasional
2014 Inggris U18 3 (0)
2014–2015 Inggris U19 6 (0)
2015 Inggris U20 3 (1)
2016– Inggris U21 8 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 12:56, 21 January 2018 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 20:26, 14 January 2018 (UTC)

Benjamin James Chilwell (lahir 21 Dhésèmber 1996) ya iku pemain bal-balan profésional Inggris sing main dadi bék ing klub Liga Primér Inggris Leicester City C.F..

Karir klub[besut | besut sumber]

Leicester City[besut | besut sumber]

Chilwell lair ing Milton Keynes,Buckinghamshire.[2] Dhèwèké minangka prodhuk saka akademi Leicester lan menang kanugrahan Academy Player of the Year ing Leicester ing akhir mangsa 2014-15.[4]

Sawisé penampilané ing klub mangsa sadurungé manager anyar Claudio Ranieri, Chilwell diwènèhi nomer 30 ing ngarep sadurungé mangsa 2015-16. Dhèwèké miwiti debut profèsional ing 27 Oktober 2015 ing tetandhingan Piala Liga klawan Hull City. Chilwell main tetandhingan lan nalika iku Leicester kalah 5-4.[5]

Disilihaké menyang Huddersfield Town[besut | besut sumber]

Ing 19 Novèmber 2015, Chilwell gabung karo Liga Champions ing klub Huddersfield Town kanthi status silihan nganti 3 Januari 2016.[6] Dhèwèké miwiti debut nalika kalah 2-0 mungsuh Middlesbrough tanggal 28 Novèmber 2015.

Bali menyang Leicester City[besut | besut sumber]

Ing tanggal 28 Juli 2016, Chilwell mlebu kontrak anyar karo klub nganti 2021.[7]

Ing tanggal 26 Dhésèmber 2016, ing mangsa 2016-17, dhèwèké miwiti debut Liga Primer nalika kalah 0-2 mungsuh Everton. Chilwell pikantuk pujian babagan panampilanipun.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Squads for 2016/17 Premier League confirmed". Premier League. 1 September 2016. Dijupuk 26 January 2018. 
  2. a b "Ben Chilwell". 11v11.com. AFS Enterprises. Dijupuk 26 January 2018. 
  3. "B. Chilwell". Soccerway. Perform Group. Dijupuk 26 January 2018. 
  4. Leicester City. "Esteban Cambiasso Named Leicester City Player of the Year". lcfc.com. 
  5. "Hull City vs. Leicester City – 27 October 2015". Soccerway. Dijupuk 26 January 2018. 
  6. Thomson, Doug (19 November 2015). "Huddersfield Town complete loan signing of Leicester City left-back Ben Chilwell". 
  7. "Ben Chilwell: Highly Rated Youngster Signs Long-Term Leicester City Contract". lcfc.com. Dijupuk 26 January 2018.