Menyang kontèn

Reece James

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Reece James
James main kanggo Wigan Athletic ing taun 2018
Katerangan priangga
Jeneng dawa Reece James[1]
Tanggal lair (1993-11-07) 7 Novèmber 1993 (umur 30)[2]
Papan lair Bacup, Inggris
Dhuwur 5 ft 7 in (1.69 m)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Blackpool
Angka 5
Karir nom
Rossendale United
Blackburn Rovers
Preston North End
2012–2013 Manchester United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013–2015 Manchester United 0 (0)
2013Carlisle United (nyileh) 1 (0)
2014–2015Rotherham United (nyileh) 7 (0)
2015Huddersfield Town (nyileh) 6 (1)
2015–2018 Wigan Athletic 48 (1)
2018–2019 Sunderland 27 (0)
2019–2021 Doncaster Rovers 70 (9)
2021– Blackpool 0 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 08:32, 8 June 2021 (UTC).


Reece James (lair 7 November 1993) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Blackpool.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Premier League Clubs submit Squad Lists" (PDF). Premier League. 3 September 2014. kc. 27. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 22 October 2014.
  2. a b "R. James: Summary". Soccerway. Perform Group. Dibukak ing 16 March 2019.