Menyang kontèn

Kenny Dougall

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kenny Dougall
Katerangan priangga
Jeneng dawa Kenneth William Dougall[1]
Tanggal lair (1993-05-07) 7 Mèi 1993 (umur 31)
Papan lair Brisbane, Queensland, Australia
Dhuwur 1.82 m (6 ft 0 in)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Blackpool
Angka 12
Karir nom
2009–2011 QAS
2009–2013 Brisbane Roar
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013–2014 Brisbane City 34 (10)
2014–2015 Telstar 29 (1)
2015–2018 Sparta Rotterdam 81 (2)
2018–2020 Barnsley 39 (0)
2020– Blackpool 34 (1)
Tim nasional
2015 Australia U-23 4 (0)
2021– Australia 3 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 17 May 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 15 June 2021 (UTC)

Kenneth William Dougall (lair 7 Mei 1993) yaiku pemain bal-balan profesional Australia sing main dadi Gelandhang kanggo Blackpool.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Barnsley" (PDF). English Football League. kc. 3. Dibukak ing 17 October 2019.
  2. "K. Dougall". Soccerway. Dibukak ing 5 January 2019.