Menyang kontèn

James Husband

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
James Husband
Katerangan priangga
Jeneng dawa James Andrew Husband[1]
Tanggal lair (1994-01-03) 3 Januari 1994 (umur 30)
Papan lair Leeds, Inggris
Dhuwur 5 ft 10 in (1.78 m)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Blackpool
Angka 3
Karir nom
2010–2011 Doncaster Rovers
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2011–2014 Doncaster Rovers 64 (4)
2014–2017 Middlesbrough 3 (0)
2015Fulham (nyileh) 17 (0)
2016Huddersfield Town (nyileh) 11 (0)
2017–2020 Norwich City 19 (0)
2018–2019Fleetwood Town (nyileh) 33 (1)
2019–2020Blackpool (nyileh) 22 (0)
2020– Blackpool 33 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 00:22, 1 June 2021 (UTC).


James Andrew Husband (lair 3 Januari 1994) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Blackpool.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Blackpool" (PDF). English Football League. kc. 9. Dibukak ing 18 September 2020.
  2. Rollin, Glenda; Rollin, Jack, èd. (2012). Sky Sports Football Yearbook 2012–2013 (édhisi ka-43rd). London: Headline. kc. 465. ISBN 978-0-7553-6356-8.