Menyang kontèn

Kevin Stewart

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kevin Stewart
Stewart main kanggo Hull City ing taun 2018
Katerangan priangga
Jeneng dawa Kevin Linford Levi Stewart[1]
Tanggal lair (1993-09-07) 7 Sèptèmber 1993 (umur 30)[2]
Papan lair Enfield, Inggris
Dhuwur 5 ft 11 in (1.81 m)[3]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Blackpool
Angka 6
Karir nom
2010–2013 Tottenham Hotspur
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013–2014 Tottenham Hotspur 0 (0)
2013Crewe Alexandra (nyileh) 4 (0)
2014–2017 Liverpool 11 (0)
2015Cheltenham Town (nyileh) 4 (1)
2015Burton Albion (nyileh) 7 (2)
2015–2016Swindon Town (nyileh) 5 (0)
2017–2020 Hull City 71 (3)
2021– Blackpool 13 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 01:15, 1 June 2021 (UTC).


Kevin Linford Levi Stewart (lair 7 September 1993) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Blackpool.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "EFL – Squad List 2020/21: Blackpool – In Squad Players" (PDF). English Football League. kc. 16. Dibukak ing 26 March 2021.
  2. Cithakan:Hugman
  3. "Kevin Stewart". Premier League. Dibukak ing 31 January 2017.