Menyang kontèn

Matty Virtue

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Matty Virtue
Katerangan priangga
Jeneng dawa Matthew Joseph Virtue-Thick[1]
Tanggal lair (1997-05-02) 2 Mèi 1997 (umur 27)
Papan lair Epsom, Inggris
Posisi main Midfielder
Katerangan klub
Tim saiki
Blackpool
Angka 17
Karir nom
0000–2006 Chelsea
2008–2017 Liverpool
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2017–2019 Liverpool 0 (0)
2018Notts County (nyileh) 13 (0)
2019– Blackpool 53 (7)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 17:27, 20 March 2021 (UTC).


Matthew Joseph Virtue-Thick (lair 2 Mei 1997) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Blackpool.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Squads for 2016/17 Premier League confirmed". Premier League. Dibukak ing 15 January 2018.