Menyang kontèn

Jerry Yates

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jerry Yates
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jerry Aaron Yates[1]
Tanggal lair (1996-11-10) 10 Novèmber 1996 (umur 27)[2]
Papan lair Doncaster, Inggris
Dhuwur 6 ft 0 in (1.83 m)[2]
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Blackpool
Angka 9
Karir nom
0000–2014 Rotherham United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2014–2020 Rotherham United 47 (2)
2015Harrogate Railway Athletic (nyileh) 3 (2)
2015–2016Harrogate Town (nyileh) 8 (4)
2018–2019Carlisle United (nyileh) 23 (6)
2019–2020Swindon Town (nyileh) 25 (12)
2020Swindon Town (nyileh) 6 (1)
2020– Blackpool 48 (21)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 15:07, 22 August 2021 (UTC).


Jerry Aaron Yates (lair 10 November 1996) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Penyerang kanggo Blackpool.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Rotherham United" (PDF). English Football League. kc. 61. Dibukak ing 26 October 2019.
  2. a b "Jerry Yates". 11v11. Dibukak ing 16 May 2017.