Menyang kontèn

Jake Daniels

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jake Daniels
Katerangan priangga
Tanggal lair (2005-01-08) 8 Januari 2005 (umur 19)
Papan lair Bispham, Inggris
Posisi main Panyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Blackpool
Angka 43
Karir nom
2012–2022 Blackpool
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2022– Blackpool 1 (0)
2022Bamber Bridge (nyileh) 5 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 23:05, 16 May 2022 (UTC).


Jake Daniels (lair 8 Januari 2005) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Penyerang kanggo Blackpool.

Referensi[besut | besut sumber]