Ewan Bange

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ewan Bange
Katerangan priangga
Jeneng dawa Ewan Bange[1]
Tanggal lair (2001-12-15) 15 Dhésèmber 2001 (umur 21)[2]
Posisi main Panyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Blackpool
Karir nom
0000–2019 Blackpool
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2019– Blackpool 0 (0)
2021Bamber Bridge (nyileh) 16 (9)
2021–2022AFC Telford United (nyileh) 6 (0)
2022F.C. United of Manchester (nyileh) 10 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21:12, 2 May 2022 (UTC).


Ewan Bange (lair 15 Desember 2001) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Penyerang kanggo Blackpool.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Club list of registered players: As at 18th May 2019: Blackpool" (PDF). English Football League. kc. 49. Dibukak ing 18 March 2020.
  2. "Ewan Bange". www.blackpoolfc.co.uk. Blackpool F.C. Dibukak ing 12 February 2021.